Vi hoppas på magsjuka

Det blev slutsatsen när jag ringde sjukhuset nyss. Fick prata med den bästa barnmorskan och hon trodde att det var ett virus jag åkt på, för Femanest borde inte göra så man kräks tio gånger på raken.

Om det är ett virus så borde jag bli bättre idag. Jag ska fortsätta med medicinen och hålla tummarna för att det vänder. Ett ev virus skulle inte påverka chansen att bli gravid, det var skönt att höra.

Barnmorskan skulle prata med läkaren och återkomma, hon skulle även fråga om det här med Lutealfasen och om det kan ha nåt att göra med varför vi inte lyckats själva.

Jag är helt matt, men det är väl inte så konstigt eftersom kroppen är helt tom. Har bara vågat dricka pepparmintste änsålänge, men nu tänkte jag hugga in på lite yoghurt. Det får bära eller brista!

5 reaktioner på ”Vi hoppas på magsjuka

 1. Usch vilken jobbig första dag och natt med femanest. Nej, sådär borde du inte må. Att du däremot är så trött att du knappt orkar hantera vattenkokaren känner jag igen- för så blev jag också. Det blev tyvärr bara värre när jag sedan började med progesteron också för då är tröttheten helt överväldigande. Och riktiga kramper och hugg i magen har jag haft sedan första tabletten. Men inte kräkningar, som du.

  Ja det låter sannerligen mer som en infektion. Jag hoppas att du blir frisk snart kära du.
  Kram

  • Jag har inte haft smärta eller mensvärk iaf. Just nu är jag mest trött och svag och allmänt orolig i kroppen. Hoppas verkligen att det lättar snart.

   Om jag blir tröttare än såhär så blir det svårt att jobba, vet inte riktigt hur jag ska lösa det dock. Tänker nu att jag tar en dag i taget.

   Tack för stödet, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s