Vinden har vänt

Nu känner jag mig frisk igen, mådde inte så illa imorse heller. Förhoppningsvis har kroppen vant sig vid den höga dosen nu.

Idag har det varit fullt ös på landet. Vi hade loppis i uthuset, massa prylar som vi rensat ut i flytten. Roligt sätt att bli av med grejer på, och väldigt socialt. Många kom förbi för de var nyfikna på vilka som flyttat in.

Fick inga frågor om barn, skönt. Fick däremot en bättre fråga: ”Är ni många?” Jag tänkte inte ens på om tjejen som frågade syftade på om vi hade barn, utan trodde faktiskt hon undrade om vi hade kollektiv eftersom vi har köpt ett stort och udda hus. Jag tror att frågan var helt öppen och syftade på valfri konstellation. Lite senare nämnde hon att de hade barn, först då kopplade jag fler tolkningar på frågan. En sån liten detalj, men som gjorde mig glad, en fråga som var öppen och inte utgick från normen.

Nu ska jag skölja med mina lördagspiller med lite ekfatslagrad julmust, gött så.

Trevlig helg på er!

11 reaktioner på ”Vinden har vänt

   • Tackar som frågar! Kroppen mår bra. Psyket vill sova i hundra år under en varm filt. Det går nog över.
    Hoppas att din kropp har vant sig nu! Illamående är ju en möjlig biverkan av östrogen, men så som du mådde är ju helt galet. Ta hand om dig nu när det känns bättre.

   • Förstår dig! Fascinerande dock vad psyket ändå kan orka med, ”glömma och förlåta”, hitta nya sätt att gå vidare på nästan oavsett vad som händer. Överlevnadsstrategi antar jag. Hoppas du hittar en lämplig filt för stunden, men att du snart känner dig redo att slänga den. Kram!

 1. Åh vad skönt att höra att du mår bättre! Kul att det gick bra på loppisen! 🙂 Fancy schmancy med lagrad must, här dricks det Apotekarens vanliga. Skål!! 😀

 2. Min mage verkar inte heller gilla tabletterna. Hoppas det inte är några problem att få i sig rätt dos ändå. :O
  Har läst om att det finns plåster annars…
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s