Vecka 6 (5+1)

Ännu en overklig rubrik. Jag känner mig mest som vanligt, lite spänningar i magen ibland men mycket mindre än förra veckan. Kanske lite tröttare och kissnödigare. Jag vet inte vad som är graviditetstecken och inte just nu.

Har inte landat än, är jätteglad men vågar knappt tro det. Längtar till ultraljudet, det är mitt stora mål nu. Att vi ska ta oss dit utan blod och förhoppningsvis höra ett hjärta ticka. Då blir det nog på riktigt.

Idag har jag mitt jobb med bebisar och småbarn. Vill inte. Men det är mest för att jag börjar bli rejält less på min kund. Han har sparkat alla bra anställda, så jag har ingen vettig att samarbeta med. Ingen att luta mig mot. Jag är lite rädd att jag ska bli för ärlig.

Har iaf ingen lust eller energi att spela glad och pepp. Jag vill hellre lägga min energi på mina nära och huset.

Nu ska jag ringa sjukhuset för att få mer medicin. Måste ju fortsätta med mina Femanest (östrogen) 4 piller om dagen och 3 Lutinus progesteron. Viktigt att det inte blir nåt glapp.

Tack igen för alla grattis och bra råd!

2 reaktioner på ”Vecka 6 (5+1)

  1. Åh men precis så kände jag med, stickningarna försvann och det var en period av konstant rädsla tills jag började må illa. =) Är det en stor kund? Annars gör dig upptagen. Man ska ju inte spilla energi på skit. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s