Familjebil

Idag har vi provkört en sprillans ny bil. Vi får låna den hela helgen för att testa i lugn och ro vilket känns skönt. Hittills känns bilen superbra och jag tror att vi slår till på just den här demobilen för vi fick ett bra pris.

Bilen vi testar är en Citroën C4 Picasso Grand. Vi har en C4 från 2007 nu som vi varit jättenöjda med, men nu är den för liten. Förutom barnstol och barnvagn behöver vi plats för en ordentlig hundbur.

Vår stackars vovve gillar inte alls att åka bil längre, inte sen vi flyttade ut på landet och han måste åka med tio mil varje dag. Men med en bur i en större bil hoppas vi att han blir mindre stressad. Och efter sommaren så kommer ju hunden vara hemma med Bumlingen & mig så då blir det riktigt lyxigt.

Det känns sjukt lyxigt att köpa en helt ny bil, men det känns vettigt. Hellre en högre månadskostnad än stor risk för massa oförutsedda utgifter när vi är föräldralediga. Eftersom vi har bestämt att klara oss med enbart en bil så borde vi ha råd.

Som om det inte var nog med vuxenpoäng på en dag så passade vi på att åka och inhandla en ny dammsugare. En Electrolux som fått bäst i test. Kanske är detta ett tecken på att både M och jag boar inför Bumlingen. Sjukt vuxet hur som helst.

Bäst jag somnar innan jag börjar googla på barnförsäkring eller nåt annat vuxet…

God natt!

PS. Stort grattis till er som just har blivit ruvare och er som har plussat, ni ska veta att jag hejar på er som katten!

7 reaktioner på ”Familjebil

  1. Åh, lycka med ny bil! Jag drömmer om en bil, men vi har sagt att vi ska vänta så länge som möjligt. Just nu har dessutom bara jag körkort, och vi behöver väl egentligen inte någon. Hindrar mig dock inte från att drömma… Bra att ni får prova ordentligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s