Allt faller på plats

Sitter återigen på tåget, på väg hem från Malmö. Två intensiva jobbdagar är över och jag känner mig stärkt och nöjd.

Första dagen var jobbig, jobbet gick bra men jag var helt slut stundvis. Magen var känslig till och från men jag kräktes aldrig. Hade behövt sova middag mitt i jobbet, men fick klara mig med att sitta ner och dricka vatten istället. Men när jobbet väl var klart så kändes det bra igen.

Idag gick det jättebra, mycket mer avslappnat att jobba först och resa sen. Känns även bra att veta lite mer vad jag fixar just nu och jag har ändrat lite i planerna för våren med min kollega så vi har en mer rimlig nivå på resor och intensitet.

Vi strök vårt tredagarsjobb i Göteborg, det får vi ta längre fram och dela upp. Och om jag inte kan åka iväg i höst så får min kollega hitta nån annan att göra de jobben med. Roliga jobb och kul stad men det känns väldigt skönt att slippa den pressen nu. Vi har även delat upp en annan resa i maj till två separata dagar, skönt för då slipper jag sova borta och kan åka över dagen istället. Då kan jag även välja om jag ska åka tåg eller ta bilen och ha med en assistent ifall jag behöver. Bara vetskapen om möjligheterna minskar ju stressen.

Den sista jobbresan som är bokad är i slutet på juni, bara en månad innan BF alltså. Det är ju lite av en chansning men det verkar bli ett bra upplägg iaf. Dels så ska vi norrut och kan bo hos mina föräldrar, det är tryggt och bra, och dels så ser det ut som att M kan få semester den veckan så han följer med. Hur bra som helst faktiskt, jag slipper köra om jag är trött och vi kan åka upp dagen innan jobbet och stanna efteråt. På så vis får vi lite semester på annan ort också, för i juli så lär vi ju inte orka/våga åka så långt hemifrån…

Jag känner mig riktigt nöjd med min nya plan, bitarna faller liksom på plats mer och mer. Veckorna innehåller lagom mycket jobb, inte för många resor eller stora grejer samtidigt och det finns luft i kalendern så jag hinner vila upp mig mellan varven. Nu känner jag varken stress eller oro för resten av våren vilket såklart är bra för magen. En sådan lättnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s