Det svänger snabbt

Redan vecka 28, idag är det 27+1, och mindre än 90 dagar kvar. Trots att jag har appar som räknar åt mig så är det svårt att ta in. Men tidigare idag när jag mötte en vän på mataffären som jag inte sett på länge och hörde mig själv säga ”det är mindre än tre månader kvar” så trillade polletten ner. Mindre än tre månader! Gaaaah! Det är ju så snart!

Mitt fysiska mående svänger även snabbt. Nu växer Bumlingen så det knakar vilket leder till endel obehagliga känningar i magen. Misstänker även att hen trycker upp ännu mer magsyra för jag dippade rejält mitt på dagen. Just när jag äntligen skulle ta lunch, en timme senare än jag brukar, så gick det inte. Jag var nästan svimfärdig ett tag, hängde mig över toaletten men magen var ju tom. En timme senare mådde jag redan rätt bra igen. Händer det igen så kanske jag bör öka dosen Omeprazol.

Det går helt enkelt fort just nu, det händer så mycket i kroppen men huvudet hänger inte med. Men säg när huvudet har varit med i svängarna under hela den här IVF-resan, så det är bara att haka på bäst en kan…!

2 reaktioner på ”Det svänger snabbt

 1. Hamnade in på din blogg av en slump, jag och min sambo har också gjort IVF och lyckades tack o lov på första försöket:)
  Är nu i v 28 (27+6) och kul att läsa om er resa då vi är ganska lika:)
  Skriver själv blogg om resan men den är låst men du kan absolut få lösen ifall du är intresserad?:)
  Lycka till iallafall på er resa!!

  Kram Cissi

  Mail: cecilia.alander@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s