En månad kvar

Idag är det exakt en månad till BF. Om trettio dagar förändras våra liv radikalt. Det är omöjligt att ta in, svindlande helt enkelt.

Dagen till ära har varit mycket bättre än igår. Lergigantabletten jag tog när jag vaknade vid 05 imorse verkar ha hjälpt mot illamåendet, jag drömde dock mycket och kände mig stressad nästan speedad trots att jag sov. Jag har heller inte känt av några foglossningar idag, lite trött i ryggen bara, sammandragningar och nåt hugg i underlivet var väl allt. Det trots att vi spenderade fem timmar på bondauktion i regnväder.

Hoppas att det fortsätter gå upp och ned, för så länge som jag får bra dagar och stunder så kan jag palla de jobbiga dagarna. Men om jag ska må som igår och ha så kämpigt på alla plan blir det svårt att inte bryta ihop. Då är det även risk att oron tar över, och det vill jag verkligen inte nu när förlossningen är så nära inpå.

Imorgon åker vi hem igen och jag gör ett sista ryck med en veckas jobb. Sen hoppas jag kunna andas ut och fokusera om. Längtar sjukt mycket till nästa helg. Då börjar ett nytt kapitel på nåt vis, iaf för en arbetsmyra som jag.

Innan jag slutar och somnar så vill jag säga världens största grattis till er som har plussat, jag är tokglad för er skull och ser verkligen fram emot att få följa med på den nya resan!

Kram & God Natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s