Nu åker vi hem och äter tårta!

Idag visade blodprovet på ett mycket lägre och bättre bilirubinvärde (235) så doktorn sa att vi kunde avsluta ljusbehandla och få åka hem idag, tjohoo! Vi behöver inte ens boka ett återbesök utan vi kan själva hålla lite koll på hudfärgen och om Svante blir slö, och BVC kan ju hjälpa oss hålla koll också.

Idag fyller min mamma 70 år och hon och pappa åkte ner till oss igår eftersom vi skulle fira födelsedagen i vårt hus idag. Men nu blev det ju lite oväntade förändringar eftersom Svante dök upp då tidigt och dessutom blev sjuk så ställde vi in kalaset, tyckte inte att min bror med familj skulle behöva stressa hit i sitt tajta semesterschema. Men tårtorna jag hade beställt behöll vi, dock behöver vi inte tre stycken så vi lämnade en tårta till personalen på BB vilket kändes väldigt rätt att göra. Tyvärr jobbade inte någon av de som vi haft mest och bäst kontakt med just när vi åkte, men de går nog på sitt skift snart. Alla har varit så himla bra så vi har trivts väldigt bra, men efter nästan sex dagar så blir det skönt att få komma hem och fira med tårta och champagne – både mamma och Svante!

Annonser

11 reaktioner på ”Nu åker vi hem och äter tårta!

  1. Hurra! För både Svante, dig och din mamma. Gud vad du orkar skriva – jag vet inte när jag ska få tid och ork… Gissar att du mått lite bättre fysiskt än jag. Men det kommer, det gör även länken t bloggen (ska bara ta emot svåger m familj på besök först…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s