Inte som vi tänkt oss

Dagens besök på BB skulle ju gå snabbt och smidigt, värdet var ju på väg ned så vi var på vippen att strunta i vår övernattningsväska. Men den behöver vi visade det sig för bilirubinvärdet hade stigit igen. Inget skyhögt värde (356) men ändå över solgränsen, så det blir ännu ett dygn med ljusbehandling. Suck.

Personalen känner oss vid det här laget, det är ju skönt, men alla tycker att det är lika tråkigt att det blivit så segdraget för oss och Svante. En sköterska frågade hur vi kände, om vi bryter ihop, men det känns stabilt med mig och M. Fast vi blev lite tagna på sängen den här gången, vi var ju säkra på att få åka hem och greja.

Vi behöver verkligen få lite tid hemma bara vi för att hitta våra egna rutiner. Min mamma har ju varit hos oss hela tiden och hjälpt oss en massa, även pappa är här nu, men de åker hem idag. Lite antiklimax att vi hamnade på sjukhuset igen bara. Jag börjar bli lite stressad över att M börjar jobba om en vecka och vi fortfarande inte har haft en enda dag själva hemma. Jag är nervös för hur jag ska klara att vara helt själv. Vi fick tips om att M kan vabba men vi har inte hunnit ringa Försäkringskassan än, vi har inte fått nån ordning på det än, vilket känns lite stressande. Det står ju att man måste anmäla VAB samma dag det gäller och det har vi ju inte gjort. Hoppas M orkar ringa FK imorgon och reda ut det.

Men först ska Svante sola, bara de har lyckats ta infektionsprov…

Annonser

7 reaktioner på ”Inte som vi tänkt oss

  1. Om ni hade luggit kvar från början å inte åkt hem hade sjukvården kunnat skriva intyg för vab utan problem, vi fick ut dom utan problem fast vi inte lämnade in förren vistelsen va slut.

    • Okej, men det borde ju gå att få intyg ändå eftersom vi inte kan råda över gulsoten och att läkaren skrivit ut och in oss beroende på värdena. BM skulle iaf fråga om det idag… Bra att det gick att ansöka i efterhand iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s