En månad

Idag fyller Svante en månad. Redan nu tycker jag att allt gått så fort, snart flyttar han väl hemifrån och börjar på konstskola i Paris som M sa. En månad där allting är helt nytt men ändå rätt självklart. Jag är positivt överraskad över hur jag kan tackla sömnbristen och att jag känner mig så lugn trots att jag är en total nybörjare på allt. Men det märks inte tydligen, det sa iaf barnmorskan när hon kom på hembesök med BVC-sköterskan i måndags, när jag bar Svante på ena armen och lekte med hunden med den andra. Häftigt faktiskt, att jag kunde finna mig såpass lätt i den nya rollen. Mamma.

Tänk att jag fick bli mamma. Jag har ännu inte vant mig vid ordet. Att M är pappa känns lika stort det, men att han är världens bästa pappa är jag inte ett dugg förvånad över för det har jag vetat länge. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dem båda, mina pojkar, och jag är oändligt tacksam.

Nu har jag haft min första egna hemmavecka och det har gått jättebra. Det blir dock inte mycket energi kvar till att blogga. Jag läser gärna andras bloggar men har inte något fokus (eller behov?) av att skriva själv. Får se om jag fortsätter eller ej. Den dagen vi längtar efter syskon vill jag säkert skriva mycket och ofta igen. Nu fokuserar jag på nuet och det är så himla skönt.

Annonser

8 reaktioner på ”En månad

  1. Grattis till att Svante är en månad redan! Du låter så cool när du säger att du känner dig ostressad och den nya rollen passar dig bra. En sån mamma vill jag också bli 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s