En bumling men flera gallstenar

Imorse var jag på sjukhuset och gjorde ultraljud för att leta gallsten. Kunde såklart inte låta bli att tänka på om jag kommer att få chansen att göra fler UL i mitt liv med roligare bilder på skärmen. Vi vill ju väldigt gärna att Svante ska få syskon i framtiden. Men det var ju inte det saken gällde idag.

Mycket riktigt fanns det ett helt gäng med stenar i gallblåsan i varierande storlek, de största på knappt 1 cm. Läkaren skulle rapportera till AT-läkaren jag mötte på akuten, och som beställt undersökningen, som sedan skulle kontakta mig inom två veckor. När jag var hemma tre timmar senare så ringde AT-läkaren med besked(!) snacka om bra service! Kontentan blev att jag ska få träffa kirurgen för konsultation och så får vi se vad hen tycker vi ska göra, troligtvis avvakta med ev operation ett tag.

Vi var även på BVC imorse. Svante väger nu 6060 gram och är 62 cm, vi måste snart byta blöjstorlek insåg vi – hej vad det går!

God natt!

Annonser

5 reaktioner på ”En bumling men flera gallstenar

    • Det känns faktiskt skönt att veta vad som är källan till problemet. Nu vet jag ju mer säkert vad jag ska äta/inte äta.

      Lycka till med jobbet idag, hoppas det går bra med kollegorna. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s