Det här med babygym…

Alltså, ni som har barn, när har de börjat gilla att sprattla i babygym? Svante har fått ett fint begagnat Pingugym men har hittills inte fattat galoppen. Det verkar iofs gå framåt men sakta. För två veckor sedan tröttnade han på 30 sekunder och blev ledsen av att ligga ner. Idag har han sett nöjd ut i 10 minuter och åtminstone tittar lite på grejerna som hänger där.

Det vore ju skönt med någon form av avlastning, något han gillar att sysselsätta sig själv med en kvart då och då. Han vill helst bli buren så fort han inte äter och min rygg börjar strejka. Han är ju typ 11 veckor nu och väger över 6 kg. Jag kan inte ha honom i sjal och titta på träd för jämnan…

Hur gör ni andra, några tips?!

Han är hursom förskräckligt söt på gymmet, helt opartiskt alltså…!

IMG_3098.JPG

Annonser

27 reaktioner på ”Det här med babygym…

  1. Fin han är! Ah sånt platt på marken gym intresserade aldrig Bambi, men som sagt ett lagomt gammal babysitter som jag fyndade på loppis som hankunde svinga igång själv plus hett vanligt gym i fulplast som man kunde byta ut grejerna i, körde in sittern under och så var han nöjd i rätt långa omgångar. Men ligga på rygg under plastgymmet var aldrig intressant.

  2. Vi har en mobil som snurrar och låter ovanför spjälsängen. Där kan vår tremånaders ligga långa stunder och roa sig. Ibland hör man tom ett glädjetjut. Sitta i babysitter och titta på nåt funkar också som någon annan skrev. Lycka till!

    • Vi måste fixa nåt att leka med/titta på i babysittern. Idag gillade han att sitta i den för typ första gången. Vet du hur tidigt det är ok att barnen sitter och hur långa stunder är ok?!

      • Det är säkert olika på olika märken men på vår sitter stod det från två månader. Vår kille sitter där tills han tröttnar, oftast kring en halvtimme. Jag tycker att den känns mer ergonomisk för honom än babyskyddet tex, där han är mer ihoptryckt. Måste också tipsa om bärsele om ni inte upptäckt det ännu; det har verkligen varit räddningen för oss vid kvällsgnället. Så fort han kommer upp i selen så blir han lugn. Måste så klart instämma i att det är en fantastiskt fin pojke ni har fått!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s