Voltaren rakt i skinkan

Ligger på akuten igen och väntar på ett ultraljud av magen/gallan. Vaknade vid 05 av ett begynnande gallstensanfall som blev riktigt illa. Hade en diclofenac hemma men den kräktes jag upp efter bara en kvart så jag var tvungen att åka in för smärtlindring. Vilken ljuv lättnad när sprutan i skinkan började kicka in!

Nu har jag bara ont i brösten, kunde ju inte amma på natten/morgonen pga smärtan så Svante fick ersättning. Skönt att han är van att få på flaska två gånger om dagen (jag ammar ca 80%)… Fick just veta att jag får gå till BB och pumpa ur innan röntgen, skönt!

När jag inte är på akuten och härjar så har jag det bra. Trivs väldigt bra hemma med Svante, M och hunden. Vi målar och snickrar så mycket vi orkar och hinner utan att pressa oss, det är så kul att vi kommer framåt med huset!

Nu är Svante i ett utvecklingssprång, det fjärde enligt Wonder Weeks, så han har lite humörsvängningar och gråter oftare och vill bli buren ännu mer. Men hittills är det ändå fullt överkomligt vilket är tur eftersom det kan vara i fem veckor. Han är så himla lugn och snäll i övrigt, världens goaste unge! Åh, nu längtar jag hem!

Kram!

Annonser

4 reaktioner på ”Voltaren rakt i skinkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s