Det blir operation

Igår träffade jag kirurgen för att prata om mina problem med gallsten, och efter 25 minuter var det bestämt att jag ska operera bort gallblåsan. Kändes först lite överrumplande att direkt få träffa operationssköterska och narkosläkare men idag känns det mest skönt att det är bestämt. Jag är inte så orolig för själva ingreppet, bara att det var väldigt obehagligt på uppviket förra gången (när jag opererade bort en polyp i livmodern). Däremot känns det lite bökigt med amningen men jag får väl hyra en pump att ta med.

Jag fick en liten känning i gallgången nyss, tror iaf att så var fallet. Men just den osäkerheten är väldigt begränsande, för så fort magen signalerar obehag så blir jag rädd för ett till anfall. I längden kan den rädslan ta över och det vill jag verkligen inte ska hända så det är lika bra att bli av med gallblåsan med alla jäkla stenar. Så nu väntar jag på kallelsen och hoppas att allt går bra och att det löser problemet.

Nu ska jag dricka proviva!

Annonser

5 reaktioner på ”Det blir operation

  1. Det låter som en god idé att ta bort gallblåsan om den besvärar dig ofta. Som du skrev kan ju bara rädslan för nya anfall begränsa ditt liv. Hoppas du får en tid snart. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s