En vecka till operation

Nedräkning pågår. Om sju dagar är jag utan gallblåsa och tillhörande stenar. Som jag längtar! Fantiserar om vad jag ska äta när det är över; äppelpaj, min lyxvego variant av mac & cheese, chokladmousse… Listan är lång.

Helgen har varit grå. Jag som längtat efter att få göra någonting här hemma, måla tak och måtta hyllor tex. Men M blev sjuk så han låg i karantän i gästrummet hela lördagen och även om han vågade sig fram i ljuset på söndagen så var det ändå inte läge att låta honom ta hand om Svante. Vi vill inte riskera att han får feber och dålig mage! Själv vill jag verkligen inte få feber nu heller, för det kan sätta stopp för min operation och det skulle kännas väldigt jobbigt.

Peppar peppar, än så länge är jag & Svante friska och M testar att jobba idag även om jag tror att det är en dum idé.

Nu ska jag dra igång lite musik och dansa med skrutten, han är lite knorrig och då brukar alltid musik muntra upp. Älskade lilla unge!

Annonser

En reaktion på ”En vecka till operation

  1. Åh läskigt och bra med op. Du har du förresten sett boken jag tipsade om på FB? Mera Vego? Seriöst den bästa vegetariska kokboken jag läst. Mycket bra, mat för stora och små. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s