Oh Happy Day!

Operationen gick bra och uppvaket kändes mycket behagligare än efter förra narkosen. Gallblåsan är nu borta och man kunde inte se några stenar i gallgångarna. Jag är så himla glad för det!

Som alltid så var all personal toppen, jag trivs på sjukhus (iaf när man inte måste vara där så länge). Jag fick även lära mig två nya grejer om min kropp idag;
• Att jag är känslig för morfinliknande preparat såsom Ketogan – det kliar överallt, speciellt under näsan!
• Att jag har en vilopuls i klass med Gunde Svan(!) Narkossköterskan frågade om jag tränade väldigt mycket, haha! dagens skämt. Tydligen är min vilopuls strax över 40 när jag pratar & äter och när jag satt och blundade så sjönk den under 40 vilket gjorde att min ”monitor” larmade för låg puls. Så sköterskorna fick ideligen komma och stänga av larmet.

Bonusinfo! Jag vägde mig innan OP och kunde glädjande konstatera att jag nu väger ett kilo mindre än för ett år sedan när embryot sattes in. Så alla femton gravidkilon är borta, wohoo! Nu kan jag göra en nystart med bättre kost och försöka jobba bort alla IVF-kilon.

Men först tänker jag njuta av att äta precis vad jag vill (köpte både chips och choklad på Pressbyrån innan vi åkte hem, haha). Fast mest är jag sugen på lite riktig middag med potatis- & blomkålsmos och göttbullar. Mums! Hoppas att magen håller sig glad nu.

Måste såklart tacka för allt stöd och pepp jag fått från er, ni är alltid bäst!

Annonser

15 reaktioner på ”Oh Happy Day!

  1. Åh skönt att operationen gick bra! Titthål antar jag? Vilken komplimang med vilopulsen, var du vältränad innan graviditeten, det kanske magiskt hängt med? Njut nu av att äta vad du vill. Kram

    • Yes, titthål, så nu har jag fyra små snitt på min ömma mage. Jag har inte varit vältränad på många år tyvärr, och det kunde sköterska nog se trots den stora särken jag hade på mig, har typ tio kilo jag behöver bli av med efter kämparåren. Nu blir det frukost, ska lyxa med äppelmos på gröten idag! Kram

  2. Vad skönt att du äntligen blivit av med eländet. Ett tips är att ta det lite lugnt i början med mat du inte kunnat äta. Jag kan fortfarande få gallkänningar. Men inte den där mördarsmärtan. Hoppas din mage mår bättre än min nu efteråt. Annars finns det ett läkemedel som heter Questran som binder gallsalter. Verkar fungera bra för mig.
    Fick du med dig stenarna hem? 🙂
    Kramar till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s