Opepparkaka

Min energi och mitt självförtroende pendlar från dag till dag just nu. Igår var en bra dag för då var jag i stan och långlunchade med gamla kollegor, varav en varit en slags mentor till mig och vi har inte setts på säkert två år. Stötte även på lite folk den korta svängen jag var i centrum, kändes skönt, lite som ett bevis på att stan inte har glömt bort mig.

Jag behöver ju input för att må bra. Synd bara att gårdagens dos inte räckte till idag. Har känt mig så opepp och självkritisk, trots att M varit hemma idag. Men det hänger väl ihop, eftersom det betyder att det var min jobbdag idag och även fast jag fått lite gjort så tycker jag inte att det duger. Så typiskt mig.

Undrar om jag har PMS, tycker ju att mensen borde komma tillbaka snart eftersom det var länge sedan Svante började sova hela nätter och amningen glappar rejält därmed. Har dock inte saknat lingonveckan det minsta! Jag lär väl bli varse hur det ligger till.

För att bli lite gladare så rotade jag fram några pepparkakor när M fick ett ryck och värmde glögg. Sedan snodde jag år mig lite egentid till en ordentlig dusch. Små saker som iaf gör lite skillnad.

Nu väntar jag på att skrutten ska somna och sluta nafsa mig i bröstet. Han har inte kommit till ro utan att snutta länge den här veckan. Det hade dock varit lite mysigare om han inte hade tagit i som en vampyr eller sparkat och boxat mig rakt på operationsärren med jämna mellanrum, aj aj!

Hoppas att självförtroendet infinner sig imorgon igen. Behöver styra upp tillvaron och hemmet lite. Har nog lite många projekt pågående samtidigt, så det är kanske inte så konstigt att jag blir stressad och känner mig otillräcklig.

Kram & godnatt!

Annonser

3 reaktioner på ”Opepparkaka

    • Jag hann tillochmed raka benen och byta förband på operationssåren, så det kändes lyxigt! 😉 Och idag fick jag sovmorgon medan M gick upp i ottan för att möta sotaren. Så jag hoppas på en bättre dag idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s