Varulvskaninen

Vår annars lilla glada unge är såååå ledsen och vill bara snutta på mig. Hela nätterna. Men även nu på dagen. Han har ju fått fyra tänder i underkäken rätt snabbt och jag misstänker att två kanintänder i överkäken är på gång även om det inte syns så tydligt. För annars förstår jag inte vad det är som händer. En varulvskanin som flyttat in?!

Bör man ge Alvedon mot tandsprickning? Funderar på om han ska få en redan nu eller om vi ska vänta till sovdags ikväll. Så svårt att veta om det är vad som behövs. Tar tacksamt emot råd från er med erfarenhet!

Jag börjar med lite fruktmellis och så får vi se, är han ledsen när vi ska ut på promenad så får det nog bli ett piller.

Annonser

4 reaktioner på ”Varulvskaninen

 1. Åh snuttisen, tror du han förstår om du talar om för honom att det är en positiv smärta som är helt naturlig och inte farlig, att den snart gör över, he he ; )
  Närrå! Den här brukar syrran använda, bättre att lokalbehandla än att proppa hela lilla kroppen full med Alvedon kanske? http://www.multi-mam.se/multi-mam-babydent.html?gclid=CjwKEAiAmOymBRD0_evS4aTh2hUSJAB7FkhyJDUDSFad5p0tzwdrJsuo3GjFTTxEE_nTgTeA_ZnDMxoC98Tw_wcB

  Kram!

  • Några tips när ditt barn skall få tänder..
   Gnugga barnets tandkött med ett rent finger eller en kall fuktig tvättlapp

   Ge något svalt att suga på, som en bit kylskåpskall gurka, men ha noga uppsikt så att inte barnet sätter småbitar i halsen

   Kallt vatten i en nappflaska kan lindra

   Ge en tuggleksak att gnaga på. Se till att den är giftfri. Du kan även sätta på Multi-Mam BabyDent på de delar som kommer i kontakt med tandköttet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s