Första tågresanJust nu sitter jag på ett tåg norrut till mina föräldrar. Svante har nyss somnat så jag kan äta en andra frukost. Sämre kan man ha det!

Allt är toppen, men vi kommer nog att längta ihjäl oss efter finaste M som åker till Tyskland på turné idag. 10 dagar ska vi längta. Men jag misstänker att det blir jobbigast för M.

När vi kommer hem igen så är det bara en vecka kvar på min mammaledighet. Efter påsk ska jag börja jobba fyra dagar i veckan. Det ska bli roligt och nyttigt, även om jag oroar mig lite för att få hela ansvaret för ekonomin vilket är väldigt pressande som frilansare. Men det ska nog ordna sig det med.

Först ska jag åka tåg. Leka. Hälsa på en vän. Laga massa mat i mammas kök. Umgås med päronen. Träna ryggen enligt sjukgymnastens program. Åka mer tåg. Hälsa på min bror med familj. Och längta. Resten tar jag sen.

Annonser

4 reaktioner på ”Första tågresan

    • Tack! Håller med, det är bra med några dagar ibland. Men tio känns lite mycket just nu, speciellt när vi bor ute på landet granne med skogen, därför jag väljer att åka iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s