Oh Happy Day!

Det är så mycket som känns så himla bra just nu, jag är verkligen peppad och ska göra allt jag kan för att det håller i sig. 

Jag har börjat rida igen och igår kväll var det andra lektionen, det gick riktigt bra och jag fick fint beröm av ridläraren. Så jag är på god väg att slipa bort osäkerheten och rädslan som smugit sig på under de femton år jag varor borta från stallvärlden.

Eftersom jag kom hem först vid 21 så hade M fått natta Svante själv. Det hade varit lite kämpigt med endel gråt men till slut gick det och han sov när jag klev innanför dörren. Han gnydde lite när jag gick och lade mig vid 23 men somnade om och sov sedan HELA NATTEN I SIN EGEN SÄNG! 9,5 timmar i sträck! Halleluja!

Vi vaknade halv sju imorse och jag kände mig rätt pigg och redo för att jobba. Är även pepp på dagens lunchyoga, hade premiär förra veckan och shit vad jobbigt men bra det var! Min kropp behöver verkligen detta!

Jag är så pepp att jag till och med funderar på att börja jogga. Och det är smått mindblowing för att vara jag. Har laddat hem appen Gipis som Omlivetefter tipsade om (tack!) och ska göra ett försök. Men det viktigaste är ridningen och yogan.

Nu är det bäst jag drar till jobbet, kram till er alla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s