Mens men känns som missfall

  
Drygt 10 månader efter förlossningen kom mensen tillbaka till sist. Men mycket lindrigare än någonsin, fyra dagar med väldigt mager blödning och en Alvedon räckte. Det var ju en bra förändring tänkte jag och laddade ned en app för att försöka få lite koll på min nya cykel. 

Men jag kunde ändå inte låta bli att klura på om det bara var en nidblödning, och jag gjorde faktiskt ett gravtest – som var helt blankt.

Men. Så fick jag spottings efter knappt tre veckor, jag som annars haft en cykel på 28-29 dagar. Känns ju sådär. Speciellt när blödningen tilltog och jag nu fått springa till toaletten konstant i två dygn. Det bara forsar! Så har jag aldrig haft det förr. Blödde igenom nattbindan imorse på ett par timmar.

Så då började tankarna åter gå till att det kanske ändå var en nidblödning för tre veckor sedan, och att jag nu har missfall. Enda chansen att få svar är ju att testa igen och se om det åtminstone blir ett svaaaaagt utslag. Så jag åkte till Apoteket (som ligger 25 km bort) och köpte bindor och test. Men det är helt blankt. 

Vet inte vad som är bäst/värst scenario. Att få missfall på en spontangraviditet eller att få en ny helt galen mens med kort cykel. Känner mig helt klart kluven.

Det enda jag vet med säkerhet är att jag är helt pank efter morgonens utflykt till Apoteket, så det är bäst jag sätter fart med att få ordning i uthuset så vi kan ha loppis. Varje krona behövs just nu!

Annonser

7 reaktioner på ”Mens men känns som missfall

  1. Men usch 😥 jag har också haft två väldigt sparsamma och smärtfria blödningar med två veckors mellanrum, blev också fundersam om något var fel. Men det är antagligen mensen som är tillbaka. Min barnmorska säger att det kan ta ett tag för kroppen att fatta galoppen bara. Kanske samma för dig? Kram

      • Men fy, kan också bero på en tjock slemhinna, du har ju inte haft mens på ett år typ.. annars gå till gyn, det tänker jag göra på en gång nu om något känns fel och jobbigt! Kram och ta hand om dig ❤

      • Oj, till och med! Förstår att du blir orolig, nu hoppas vi att den kommer igång och sen håller sig borta igen då 😉 jag har föresten hört att mensvärken kan bli lindrigare eller helt försvinna efter en graviditet! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s