Första natten utan Svante

Är bortrest på jobb, sover på hotell i Göteborg inatt, min första natt utan Svante(!) 

Jag njuter av att få rå mig själv och att få sova själv i en stor säng med välpressade lakan. Räknar med att ingen väcker mig vid 04 för att krypa runt i sängen i en och en halv timme. Hemma har nattningen lyckats, första gången M fixar det själv. Hoppas att vi kan bryta rutinen att mamma (läs: mina bröst) krävs.

Imorgon blir det lyxfrukost utan grötkladd innan det är dags för mer roligt jobb. Men sen får jag åka hem igen och bli mött vid tåget av min fina lilla familj.

Tog en liten promenad i närheten av hotellet (bor på Flora, har blivit en favorit) och insåg hur mycket som hänt sedan jag var här senast. På knappt två år. Förra gången jag var i GBG så ruvade jag och var nära att ramla ner i ett svart hål. Minns att jag gick förbi en fin butik med barnkläder och önskade att jag skulle få anledning att handla där. Idag hade den hunnit stänga, men jag kunde istället kila in på P.O.P och fynda en jacka som Svante ska få i present på sin 1-årsdag nästa vecka. Svindlande i all sin enkelhet.

Åh vad jag önskar er alla att få göra samma resa! 

PS. Jag hade gärna passat på att ta en fika med er fina kämpare som bor här, men fem jobb på två dagar är ett lite tajt schema. Men nån gång kanske vi ses?!

Annonser

4 reaktioner på ”Första natten utan Svante

  1. Härligt med sån lyx att få sova hela natten och äta frukost i fred. Jag försöker njuta av det nu, kan nog inte till fullo förstå hur livet kommer ändras från och med i höst.

    • Å ena sidan fattar man mycket med sunt förnuft, å andra sidan så är det omöjligt att förbereda sig på just sitt barn (alla är ju olika) men framförallt på känslorna. All over the place! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s