Blogg på is

IMG_4738
Som märkts så skriver jag väldigt sällan här. Jag har mest haft bloggen som sporadisk dagbok för att minnas Svantes första år, jag hoppas ju att få anledning att gå tillbaka och läsa om alla detaljer när vi får göra samma häftiga resa en andra gång. För visst drömmer jag om syskon.

Egentligen har jag inget större intresse av att skriva om barnet och föräldraskap, det bara blev så av farten. Det kändes trist att bara sluta tvärt med bloggen, den har ju trots allt betytt väldigt mycket.

Så jag tar en paus nu. Men låter bloggen ligga kvar, för om ett år eller så gissar jag att vi börjar med syskonförsök. Då anar jag att behovet av att skriva återkommer. Fast säkert kommer det en liten blänkare då och då när andan faller på. 

Passar på att tipsa om ett av årets bästa sommarprat – Annika Norlin. Lyssna!

Stor kram till alla som följt och stöttat, och ett ton med pepp till er som fortfarande kämpar!

Annonser

8 reaktioner på ”Blogg på is

  1. Så himla fin han är, Svante, ha det göttigt nu, även om jag tycker att du fortfarande skriver väldigt intressant småbarnslivet och livet efter IVF! Till skillnad från mig själv. Funderar också på att lägga bloggen på is. Den är bara någon konstig ”halleluja-kör” över tillvaron, ha ha : ) Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s