5+4 Diffusa symptom

Det känns ännu väldigt overkligt att jag är gravid. Dels för att jag hittills inte känt så tydliga symptom – eller iaf inte vågat lita på att det är symptom, och dels för att vi håller det hemligt. Jag har alltså inte berättat för nån, inte ena för mamma. Eftersom jag inte pratar om det så känns det inte på riktigt. Längtar tills vi vågar berätta, vill så gärna få överraska innan jul.

Men senaste veckan har det väl smugit sig på lite symptom, tänkte att om jag skriver ned dem så kanske jag kan se ett mönster och våga tro på dem.

Lätt illamående till och från. Kort stund på morgonen men mer på em/kväll. Har hulkat några gånger men inte kräkts.

Matlusten ändras snabbt, ena stunden illamående och nästa måste jag äta fem skorpor eller göra chokladbollar. Snabba kast.

Förstärkt smaksinne, visar sig främst när jag dricker te – mitt frukostte smakar väldigt mycket kokos vilket jag aldrig tänker på annars. 

Börjar ogilla lukten av rök, alltså när vi eldar i kaminen, det hade jag väldigt svårt för när jag var gravid med Svante.

Ikväll är jag väldigt trött och frusen och lite låg, kanske också ett tecken.

Imorgon börjar vår nya tillvaro. Svante är inskolad och ska gå sin första heldag 9.15-16.00, och vi ska jobba båda två. Spännande!

Kram!

2 reaktioner på ”5+4 Diffusa symptom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s