6+1  slow motion

Äntligen vecka 7, bara sju dagar kvar till VUL. Men just nu är jag inte så orolig, för illamåendet börjar ta fart och jag är vansinnigt trött. 

Samtidigt som jag är glad att känna symptom så är jag redan less på att må illa och att känna mig låg. Gillar verkligen inte den deppiga delen med att vara gravid, där självförtroendet sjunker och jag inte kan glädjas över det som sker. Det är ju fantastiskt att jag är gravid, men allt jag känner är låt mig slippa må dåligt.

Nu ska jag hämta Svante på föris och hoppas jag inte somnar på vägen. Känner mig som en tråkig mamma som inte orkar leka, allt går bara ur på att hålla oss flytande tills M kommer hem. Fast idag måste vi packa in oss i bilen och köra 5 mil i mörker för att jag ska jobba en sväng ikväll. Blä. Men imorgon är det jag som jobbar hemifrån. Så det så.

Puss!

Annonser

4 reaktioner på ”6+1  slow motion

  1. Kom ihåg att den jobbiga biten inte varar för evigt, och tillåt dig att vara trött och tråkig just nu. Och blir det värre så rekommenderar jag verkligen Lergigan, det räddade mig sist. Kram!

  2. Hej Är verkligen så glad för eran skull att jag nästan börjar gråta när jag läser om Lilla knytet i magen. Har ju följt din blogg så länge men har bara kikat in lite då och då sista tiden. Fasiken va glad jag blir 😄. Fick själv efter 3år mitt första barn för 8 månader sedan. Vi hade tid för utredning om barnlöshet samma vecka vi fick gravid beskedet. Blev långt detta ville ju bara säga Grattis. Är så kul att få glädjas och följa alla dina lyckans dagar kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s