Vecka 7(6+4) Trött på begränsningar

Jag är så trött på att begränsa mig och må dåligt, först genom kämparåren där jag knappt vågade träna eller dricka en droppe och sedan genom graviditet och amning. Det här året är det första på länge som jag kunnat göra saker utan att känna mig orolig, och det har varit helt fantastiskt skönt! Först nu jag insett hur mycket jag faktiskt har begränsat mig. Aldrig mer, har jag känt. Jag har älskat att för första gången på år börja känna mig pigg & stark och tycka om min kropp, jag har älskat att jag lärt mig springa (8 km är mitt längsta hittills!) och att jag kan rida igen!

Och så blev jag gravid, vilket är fantastiskt på så många sätt, men pang! så kom det en massa begränsningar lite snabbare än jag hade tänkt mig. Och det känns mycket jobbigare än jag hade trott nu när jag fått smak på livet med en stark kropp och glatt psyke. Jag vill ju fortsätta träna, men just nu är jag vansinnigt trött och blev helt slut av att sätta ljus i utegranen. Så springa pallar jag inte ens en kvart.

Illamåendet gör mig deprimerad, igår mådde jag verkligen inte bra. Ville bara grina för att jag var trött och hungrig men inte kunde äta. Är rädd för att må illa en hel graviditet till, pallar inte det, vill få vara mitt vanliga jag och kunna glädjas ju. Så jag letade upp en ask Postafen igår kväll och bestämde mig för att om det går att göra nåt åt jobbiga symptom så ska jag göra det. Två tabletter varje dag får det bli, så att jag åtminstone kan äta. Vägrar må sämre än jag måste. Begränsningar blir det ju ändå, såklart, men jag tänker inte späka mig.

På tisdag hoppas jag att jag kan rida iaf, det tänker jag göra så länge det känns bra. Yoga är det sista passet denna vecka sen är det uppehåll flera veckor, och i januari hoppas jag kunna berätta för läraren att jag är gravid och se om jag själv kan modifiera passet så att det funkar. 

Men först blir det falafelrulle till lunch. Jag är sjukt hungrig! (Tack Postafen för det!)

8 reaktioner på ”Vecka 7(6+4) Trött på begränsningar

  1. Innan jag hade läst klart så tänkte jag precis säga det, ta mediciner så att du kan må så bra som möjligt! Kontakta MVC och be att få Lergigan också så att du har det hemma. Kram!

  2. Om du blir trött av mediciner, be att få Lergigan Comp..den blir du inte så trött av som Postafen eller vanliga Lergigan.
    Jobbigt med begränsningar, men det är så roligt att du är gravid!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s