Vecka 8 (7+0) Seg som kola

Trevligt med ny vecka även om  fokuset ligger på VUL imorgon. Är dock så seg och trött idag att jag inte ens orkar tänka på det.

Seg som kola, inget jag gillar att vara. Jag är ju van att ha mycket driv oavsett om jag känner mig pigg eller ej, men nu har jag liksom ingen förmåga att sparka mig själv i baken. Att det är väldigt lugnt på jobbfronten just nu, efter rätt mycket att göra i två månader, gör väl sitt till. Som frilansare bör jag då jobba extra mycket för att skapa fler chanser till jobb, men det funkar inte så nu. Och det försöker jag acceptera, motvillig, utan att bli stressad. Fördelen med att vara så seg som jag är just nu är att jag inte ids stressa upp mig, haha.

Igår hade jag ridlektion igen efter ett par veckors paus i verksamheten. Åh vad det var nyttigt för mig! Jag behövde verkligen få känna att jag faktiskt orkar och är kapabel, lektionen gick så mycket bättre än jag hade trott. Dock missar jag min yoga idag, vi fick inte ihop det med transport då vi bara har en bil. Så jag jobbar hemma idag, och troligtvis resten av veckan.

Huset ser ut som ett bombnedslag, på riktigt alltså, och vi upptäcker titt som tätt att det har varit möss här och där. Inte fräscht alls. Så vi behöver verkligen plocka undan miljoner med saker, städa överallt och helst sanera kök och badrum. Men inte orkar jag det heller, kan ju knappt förmå mig att tömma diskmaskinen var tredje dag. Pinsamt lortigt och stökigt just nu.

Istället för att städa och pitcha jobbidéer så tänker jag vila en stund, innan hunden ska ut och jag ska gå och hämta Svante. För ikväll är vi själva till sent, så på nåt sätt måste jag orka. Så, god natt då!

Kram från slökorven

Annonser

4 reaktioner på ”Vecka 8 (7+0) Seg som kola

  1. Slöa på, det är du värd! Husdjur är bara mysigt 😉 Finns det nån chans att ni kan ta städhjälp? Visst röja får ni göra själv men nån annan tar grovstädningen. Det är välsignat skönt… Det är inte ofta vi prioriterar sånt men ibland så!

    Hoppas VULet går kanon!!!

    • Tack snälla! Städhjälp vore guld, dock tror jag det skulle bli väldigt dyrt med vårt stora gamla skräpiga hus, men jag har inte kollat nåt pris iofs. Vi måste nog hugga i själva och be svärmor att röja diskbänken eller nåt 😉 kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s