Vecka 9 – Hej sjukskrivning!

Den här veckan har inte varit nån höjdare. Fy katten för gårdagen, jag ville bara ge upp och slippa allt. Tack o lov känns det bättre idag. Kanske för att jag struntat i mediciner i snart ett dygn, kanske för att jag får sjukskriva mig, kanske bara slump.

Jag har varit en zombie, en illamående och deprimerad zombie som inte kunnat plocka upp en strumpa från golvet ens. Helt vidrigt tillstånd. Så jag snäste åt BM i måndags för att minuten efter börja gråta. Hon föreslog läkarbesök och sjukskrivning. Det kändes stort och läskigt, men igår när det väl var dags så kändes det nödvändigt. Jag kämpade för att varken somna eller kräkas hos läkaren. Han sjukskrev mig 6 veckor på ett bräde! Jag blev helt paff, fast jag orkade ju inte visa nån reaktion såklart. Men vi bestämde att då ska jag må bra igen. Så idag måste jag kontakta Försäkringskassan.

Idag testar jag att klara mig utan medicin (Postafen tog jag främst, men testade Lergigan igår), vill veta hur jag mår utan. Om jag är en zombie ändå eller hur illa jag mår.

Svante är tillbaka på föris nu, pust! Att vabba i mitt tillstånd var vansinnigt jobbigt, snacka om att känna sig maktlös och värdelös. De timmarna mellan 15-19 som jag ändå måste vara själv med hämtning, hund & middag är jobbiga nog. Igår var mest ångest, idag får jag ev hjälp av svärmor.

Idag har jag iaf lite hopp om livet igen, till skillnad från igår, så det känns skönt. En dag i taget är det som gäller. 

Kram & hej! 

Annonser

3 reaktioner på ”Vecka 9 – Hej sjukskrivning!

    • Ja det var tur, jag vilar så mycket jag kan på dagen så att jag orkar promenera 3 km för att hämta Svante på föris och va själv med honom i 3-4 timmar tills hans pappa kommer hem. Skulle aldrig orka att jobba också! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s