Oro inför KUB

På tisdag är det äntligen dags för KUB-testet, jag längtar men är även orolig. Känslan av att nåt är fel kommer och går. Antar att det är fullt logiskt, klart man blir orolig, men det gör liksom att jag inte riktigt vill prata om graviditeten än. Behöver få veta att det verkligen är som det ska först. Jag är nog mer orolig för att det avstannat än för nåt allvarligt fel, men tankarna varierar.

Idag är vi redan inne i vecka 13 iaf, 12+3 närmare bestämt, så risken för tidigt missfall bör ju ha minskat rejält nu!

Dagen efter UL ska vi på begravning. Tänker att om vi mår piss pga dåligt besked så får vi lite perspektiv. Vår jämnåriga vän har dött i cancer, kvar är hennes fru och deras dotter. Så vansinnigt sorgligt. Vi lever ju och har varandra, så hur KUB än går har vi allt!

Annonser

11 reaktioner på ”Oro inför KUB

  1. Jag är på 12+3 idag och ska också göra KUB på tisdag, spännande! Jag var helt inställd på att inte göra testet men så blev det så iaf. Har stor tro till att allt ska gå bra.

    Beklagar er sorg!

      • Såg ditt svar först nu.
        Jag gjorde testet för att jag var lite orolig för de kromosomfel som barnet inte kan leva med även om risken är liten. Men fick 1/20000 så i efterhand känns det väldigt bra att ha gjort det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s