100 dagar

Nu har jag varit gravid i 100 dagar enligt appen och är äntligen inne i den andra trimestern! Det känns väldigt skönt men även lite overkligt.
Igår var jag till sjukgymnasten, som turligt nog kunde ta emot mig samma dag jag ringde, och provade ut ett höftbälte för att lindra foglossningen. Hon var rätt säker på att det är just foglossning jag har. Bältet känns bra även om det inte är så smickrande då det klämmer upp allt hull till en rejäl muffinstopp, men det är smällar man får ta.

Under helgen tog jag det lugnt och M fick bära mer och skjutsa kundvagn etc, så jag hade knappt ont alls. Igår var jag själv hemma med Svante hela dagen då han hade 39,5 graders feber men det gick ändå bra med kroppen, jag kände bara lite på kvällen. Så kanske var det bältet som hjälpte, för jag gick ändå en promenad i snön med hunden i ena handen och Svante på snowracer i den andra. Det var dock mycke lättare än att köra vagnen hem från föris. 

Så just nu har jag lite hopp, ska bli spännande att se hur jag känner mig efter ridningen ikväll. Så länge jag inte får väldigt ont efteråt så är det helt ok. Fortsättning följer. 

 

 

En reaktion på ”100 dagar

  1. Ojj va tiden går! Spännande!
    Nu kom tanken över mig att jag skulle ha varit gravid i 101 dagar, då min app visade BF 16 juli innan jag fick missfall de vill säga..jag ska inte tänka så, ny friska tag för snart måste det väl vara min tur! Troligen blir det en ny ÄD behandling inom kort för oss =)

    Kram Kram fr B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s