En ny människa vs. En sämre kopia

Inatt sov jag hela natten i gästrummet medan M sov med Svante, vi gör sällan så kanske för sällan, vi trängs jämt i vår 1,40 säng och hjälps åt om nätterna. Något jag är tacksam för, men ibland är det nog bäst för alla att dela upp sig. Sagt och gjort. En hel natt god sömn, jag kommer vakna som en ny människa tänkte jag. Tji fick jag. Trots 8-9 timmar vila så mådde jag pyton imorse, Svantes pangförkylning hade istället tagit ett än värre grepp om mig. Jag känner mig som en karikatyr av mig själv, kan knappt stå upprätt. Hostan, eller om det är febern, gör dessutom att jag mår riktigt illa igen. Fy katten.

Tack o lov så är M hemma och vabbar idag, dock nästan lika käck som jag. Till lunch bestämde jag att vi skulle köpa falafel på lokala pizzerian (det är ett mirakel att vi har en i vår pyttelilla håla). Jag tvingade i mig pommes indränkta i sås i hopp om att det skulle vända illamående. Och ta mig tusan, det gjorde det! Jag trodde sömn och rikligt med vatten skulle få mig till en ny människa – men det var alltså transfetter och salt jag behövde. Haha.

Nu ska vi alla sova middag. Bara det att hunden (som just nu är nära att slumpas bort på Blocket!) gnäller som en tok. Så jag måste nog ut i kylan innan han väcker grabbarna. Huuu.

Trevlig fredag på er! 

 

6 reaktioner på ”En ny människa vs. En sämre kopia

  1. Jag mådde extremt illa fram till vecka 18-19 ovh åt i princip inget under veckan 9-14, förutom pomme (hade även dubbelsidig migrän dygnet runt under 5 veckor så var mest glad över att jag kunde sitta upp tillräckligt länge för att få ner något i magen). Det var det enda som gick ner, så en portion friterad pomme om dagen var det som min bebis accelererade och jag klagade väl inte direkt, jag älskar pomme ;).. Men tjatet från yttervärlden blev jag så irriterad på – det är ju inte så nyttigt med pomme, du kanske borde äta en frukt istället, din kropp behöver mer blablablablabla. Seriöst så är det väl ingen som lever frivilligt på en portion pomme om dagen så om jag hade kunnat äta något annat så hade jag väl gjort det liksom. Nu är jag i vecka 22 och bebisen mår utmärkt, mitt illamående had gått över och nu äter jag bara pomme 3 gånger i veckan eller så ;).
    Kämpa på och ät det som känns rätt! ❤️

    • Tack för pepp! Jag tänker likadant, att kan man bara äta skräp så är det ändå bättre än inget alls. Själv har jag druckit enorma mängder juice och självklart är vatten bäst, men jag gör vad jag kan. Idag blev jag mest frustrerad att jag mådde så illa på nytt, när jag sluppit det i typ tio dagar. Men snart är väl förkylning, hosta & feber över så jag blir lite bättre igen. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s