Vecka 18

Det rullar på rätt fort, även om jag själv känner mig likadan som för en månad sen. Illamåendet kommer och går, vissa dagar ingenting och vissa är riktigt jobbiga. Men ibland inser jag att magen nog växer ändå, har svårt att se det själv trots att jag haft gravidbyxor hela året(!)

Jag är sjukskriven på 50% nu, men jag har inte mycket jobb så det är lugnt på så vis – dock inte lika lugnt ekonomiskt sätt. Svante & jag har även varit förkylda hela året, så det har blivit lite VAB också.

Igår åkte mina föräldrar hem, mamma var här i 10 dagar så det blev väldigt tomt. Så lyxigt att få hjälp med hund, mat & disk och självklart även med att leka med Svante. Jag hade inte pallat senaste veckan annars. Jag är fortfarande rätt trött, måste sova middag för att alls orka.

Foglossningen har hållit sig i schack nu när jag sluppit köra barnvagn själv. Men jag känner av det till och från fast inte så kraftigt. Höftbältet hjälper nog och jag försöker träna, ännu rider jag och jag har även börjat med vattengympa.

Men den här gången tar graviditeten inte alls lika stor plats, kanske därför jag inte ”ser” magen. Huvudet har fullt upp med vardagen, och utöver det har jag många tankar kring jobbet och byte av yrke. Sen har det varit två jobbiga begravningar i januari, skönt att det är gjort iaf, det tog nog mer energi än vi trott. Och så är hunden dålig igen, sitter just nu hos veterinären och väntar på att han ska komma ut från röntgen. Troligtvis artros.

Nästa delmål är RUL den 19/2, än känner jag inga tydliga rörelser i magen så jag vill gärna få se Limpan sprattla. 

 
Svante gillar blåbär!

Annonser

4 reaktioner på ”Vecka 18

  1. Jag har RUL 18/2 🙂
    Känner inte av bebis ännu tror jag, hade lite konstiga känningar igår kväll typ som muskelryckningar men det kan ju ha varit nåt annat. Mår bra i övrigt om än lite trött.
    Är inne i en otroligt intensiv jobbperiod så hinner inte fundera så mycket utan veckorna springer på. Lycka till för oss båda!

    • Härligt! Jag har känt lite men är inte säker på vad heller, ska bli så kul att få se knodden nästa vecka, även om det är läskigt också – det finns ju inga garantier. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s