Halvvägs!

Redan halvvägs, och nu börjar det rulla på snabbt – det känns iaf som tiden går mycket fortare den andra halvan. Speciellt när våren kommer (åh vad jag längtar!) så blir liksom allting lite härligare och mindre segt.

Kroppen sköter sig rätt bra. Jag mår illa typ var tredje dag, men även dessa dagar är hanterbara så länge jag inte har för mycket press – vilket jag försöker undvika. Foglossningen är i schack än så länge, tror att vattengympa & ridning & bälte hjälper till. 

Magen börjar se gravid ut nu, även om den inte är tillräckligt stor för att folk ska våga säga nåt. Förutom en unge i stallet som frågade rakt ut – tur jag hade berättat för ridgruppen innan. Men jag vände det till min fördel och bad ungen om hjälp mer att kratcha hovarna på min häst (framåtböjda moment är rätt jobbiga numer).

Som det känns just nu, på en bra dag med hela familjen hemma, så mår jag bra om än lite trött. Det som är segt är jobbet, både att orka jobba och att jag har brist på jobb – och pengar. Min bransch krisar totalt på alla fronter, mängder med frilansare har kniven mot strupen nu. Jag är mer och mer säker på att jag vill göra nåt annat, helst igår. Jag har sökt ett fast jobb som jag inte har rätt utbildning men massa kunskap för och även fast jag vet att chansen är minimal så kan jag inte låta bli att hoppas.

Kram!  

Annonser

En reaktion på ”Halvvägs!

  1. Hihi ja barn de ställer verkligen frågorna rakt och fegar inte ur som vi vuxna kan göra ibland! Kan förstå att det tar emot att göra saker framåtlutad nu mera, något och `någon`som trycks ihop och kanske ge dig surauppstötningar, huua! =(
    Men tänk att Du redan gått halva tiden..jisses! Ja allt går ju faktiskt lite fortare här i livet nu när vi har den ljusa tiden framför oss, våren och sommaren, härligt!

    Kram fr B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s