Vecka 23 – ett delmål

Igår gick vi in i vecka 22+o, och det känns så skönt för nu vet vi att om nåt skulle hända så sätter sjukvården in alla resurser för att rädda barnet i magen. 

Magen är nu övertygande även för omgivningen, nu vågar folk fråga. Själv är jag även mer övertygad av Limpans existens då jag känner små sparkar och buffar flera gånger om dagen, konstigt men mysigt!

Jag har fått förlängd sjukskrivning på 50% vilket känns välbehövligt, jag är fortfarande trött men är så glad att känna mig som mig själv åtminstone halva dagen. Illamåendet är fortfarande latent, varannan morgon ungefär och ibland dyker det upp mitt på dagen, men det är hanterbart när jag inte måste jobba så mycket. Har börjat känna av lite ryggont och en kroppströtthet nu, hoppas det håller sig i schack precis som foglossningen. Dags att hitta ny träningsform nu, red min sista lektion förra veckan – kändes bra att sluta på topp. Jag skulle ändå missa tre lektioner pga det händer så mycket annat så det blev ett naturligt avslut. Missar tyvärr även vattengympan men den återupptar jag efte påsk igen. Så det blir väl till att ta fram häftet från BM om gravidträning och rulla ut yogamattan.

Nu har vi TV-inspelning hos oss i två veckor, superkul men såååå knasigt! Får se om jag avslöjar mig för er på bloggen när programmet visas senare i år eller inte… 😉 Bäst jag piffar till mig lite nu innan hela teamet på tio pers dundrar in lagom till frukost!

Kram!

2 reaktioner på ”Vecka 23 – ett delmål

  1. Va skönt med lite bekräftelse att någon är där inne å bufflar i din mage =)
    Ojj, va tiden går, redan v.23. Jag förstår hur du tänker att nu kan vården rädda hen om något fruktansvärt skulle hända, helt otroligt egentligen att någon så liten kan faktiskt klara av att leva utanför kroppen med hjälp ifrån sjukvården. Fantastiskt!
    Jag hoppas att hen får stanna där inne i din mage och växa sig större och starkare innan det är dags att komma ut ❤

    Kram fr B

    • Ja shit vad fort det går! Hoppas det går lika fort för dig närmaste tiden, hoppas så att det ska gå bra för er nu! Coolt med så många till frysen också, det kan ju bli ett helt basketlag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s