Vecka 24

Nu går det fort vill jag lova! Det känns nog så för att jag haft så mycket att göra senaste veckorna med TV-inspelning och flytt av min studio mm. Jag behövde verkligen det, även om det är lite slitigt, så mår jag bra av att få träffa trevligt folk och känna mig som en kompetent vuxen.

Så vips är jag i vecka 24. Limpan är nästan lika lång som en skollinjal och väger runt 600 gram och om hen skulle födas nu så finns det en liten chans att hen klarar sig. Svindlande! 

För några dagar sedan kunde M känna en första spark på utsidan av magen! Själv känner jag mycket rörelser men sällan några hårda sparkar. Såhär mycket kände jag inte med Svante för då var moderkakan i framvägg så den dämpade rätt mycket. 

Även om jag fortfarande är besviken på att vårt BB stängs i sommar så känns det lite lättare nu. Logistiken kändes väldigt stressande först, men så sa våra snälla grannar (som har en jämnårig son) att de är hemma nästan hela sommaren och att de kan ta Svante med kort varsel. Sån lättnad! Då finns helt plötsligt ett smidigt alternativ där M kan lämna Svante till grannarna och ta ut hunden en kortis, då klarar de sig fint tills hans syster kan komma och hämta barn och hund. Vi slipper då köra en omväg på 3 mil utan kan istället köra direkt till BB 5 mil bort. Det räcker liksom med 40 min krystandes i bil 😉

Tack för alla peppande och stöttande kommentarer! Kram

Annonser

En reaktion på ”Vecka 24

  1. Åh vad skönt att ha den lättnaden! Jag har tänkt mkt på det där – vad händer om allt drar igång och jag är ensam hemma med sonen? Panik!

    Häftigt med sparkarna 💚 Jag har ju sporadiska småkänningar bara än så länge, maken kände nåt igår men vem vet om det var Fladder eller bara gurgel i tarmen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s