Jädra foglossning

Den här veckan har foglossningen tyvärr blivit värre. Jag använder mitt bälte och kämpar med att inte sitta med benen i kors, men träningen har blivit lidande i två-tre veckor nu så kanske det är boven. Eller så är det bara ett faktum att det händer mycket i kroppen nu.

Än är det hanterbart, men det är jobbigt att ha ont varje gång jag sätter mig eller reser mig från en stol, då är det runt svanskotan det värker. Men allra mest känns det i framfogen, och det kan komma när som helst. 

Det är känsligare att hämta på föris nu, eftersom det innebär att jag måste gå 1,5 km dit och sedan 1,5 km hem i uppförsbacke med en tung vagn att knuffa. Konstaterade nyligen att Svante väger nästan 5 kg mer än sin jämnåriga kompis – just nu hade det varit väldigt skönt med en liten plutt till unge. Men jag får slita på med 92 cm och 16,5 kg!

Nästa vecka måste jag gå på vattengympa igen, det känns viktigare än någonsin. Borde även träna själv här hemma, göra några övningar ur häftet jag fick hos BM varje dag. Det tar emot, jag har liksom inte plats för det ‘kravet’ i huvudet, men bara jag kommer igång så kanske det kan rulla på. 

Träffen hos BM i förrgår gick iaf bra. Jag fick höra finfina hjärtljud! Nästa besök är om fyra veckor, då hoppas jag att min mage har vuxit lagom mycket – vill inte att den skjuter iväg och föder en heffaklump därinne. 

Nä, dags att leta fran det där träningshäftet…

Kram!

Annonser

3 reaktioner på ”Jädra foglossning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s