Sjösjuk

I förmiddags var jag på vattengympa för första gången på en månad. Träningen gick bra – kanske lite för bra, för nu känner jag mig sjösjuk trots att jag har ätit och vilat i över 1 timme. Är det ett bra eller dåligt tecken?!

Högskoleprov gick förresten rätt bra, betydligt bättre än jag trodde detskulle göra. Jag kan komma in på juristlinjen ifall jag skulle vilja(!) Det kändes skönt att få ett kvitto på att jag inte är helt bortkopplad från hjärnkontoret och verkligheten. Mitt självförtroende har nog naggats en del i kanten under den här sjukskrivningen och tunga arbetsperioden med kris i min bransch. Så jag fick en liten revansch i alla fall.

Nu har jag ganska mycket kontorsjobb och göra och jag ska försöka att sitta på min nya pilates boll när jag jobbar vid datorn. Jag köpte nämligen en sån igår när jag ändå hade jobb i stan och hade fått lite pengar för VAB, hoppas det funkar (alltså att kroppen orkar). Vill verkligen inte att foglossningen ska bli värre, så jag försöker göra det jag kan för att mota Olle i grind.

Nu måste jag ta mig upp ur sängen har massor jag behöver göra innan jag ska cykla och hämta Svante på föris. Som att tina en muffins eller två (konstant hungrig). Och skicka massa mejl. Och gå ut med hunden och hämta posten. Jag hinner visst inte bokföringen idag heller.

Annonser

2 reaktioner på ”Sjösjuk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s