Bajsmorgon

Min söndag började knappast på bästa sätt. Jag vaknade före 06 på morgonen av att jag var så täppt att jag inte kunde andas (har redan hunnit missbruka Nezeril nån månad, förkylningarna avlöser varandra och dessutom är jag konstant gravidtäppt), så det var lika bra att masa sig till toaletten. Jag skulle ju bara ner och kissa så jag orkade inte ta på min glasögonen.

Väl på toaletten insåg jag att jag även mådde illa. Hulkade ett tag och bestämde mig för att äta lite fil innan jag gick till sängen igen – att äta brukar ju motverka illamåendet. Så jag gick mot köket. I hallen gjorde jag dock nåt man inte ska göra – jag såg nåt mörkt på golvet och utan glasögon var det omöjligt att se vad det var. Så för att konstatera att det nog bara är en svart strumpa petade jag med tårna. Rakt i hundbajs! Bläääääää!

Jävla hund! Bortskänkes på Blocket!

Filen var ännu mer behövlig efter det, om än lite svårare att få i sig. Bara det att jag helt plötsligt hade varit uppe i 20 min – tydligen tillräckligt länge för att Svante skulle hinna vakna av min frånvaro. Och han ville inte somna om. Så det fick inte jag heller. 

Gissa om jag bara ville få somna och börja om dagen?!

Resten av dagen har iaf varit bättre. Lugn hemmadag, M har städat och jag har lagat mat. Jag har varit bitvis väldigt trött och fått ont, undrar om det är sammandragningar (kände likadant igår kväll). Kommer det igen så ringer jag förlossningen och frågar, för det ska ju inte göra ont redan nu väl?! 

70% avklarat nu! Härligt och konstigt!

Annonser

2 reaktioner på ”Bajsmorgon

  1. Nämen fyy fasiken vilken oturs morgon!! Blää för hundbajset =(
    Men olyckor kan hända även den bästa oavsett kön och ras å jag tror att du redan glömt det som hände och älskar er fyrbenta vän igen =)

    Kraam B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s