Kräkångestsnorträsket

Visst finns det en ort som heter Kräkångersnoret? Har för mig att det är den enda orten som fått beviljat att byta namn. Hur som, det är typ så jag mår just nu. 

Har några dåliga dagar med mer ont i framfogen, mycket mer ont i magen (behöver lyfta den med händerna när jag går), dålig sömn – vaknar med ångest och tvivlar på hur jag ska palla både de sista 10 veckorna och sedan två småbarn. Och så mår jag mycket mer illa, hann kräkas tre gånger innan 08 imorse.

Jag som har längtat så efter den här veckan med avlastning från mina föräldrar, vi måste renovera klart ett rum nu och jag vill så gärna få arbeta med det men jag orkar inte ens med mig själv. Kanske är det just för att jag har sällskap och hjälp som kroppen min ballar ur. Samma princip som när man får semester och slappnar av så blir man sjuk.

Usch, vill inte må såhär. Hoppas innerligt att det går över snart, behöver få va mig själv igen och återfå tron på mig själv och att allt kommer att gå bra. Får försöka återta kontrollen, steg ett blir att försöka äta en macka och steg två att ta mig ut i solen och andas frisk luft.

Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s