46 dagar kvar

Tror jag har nått en vändpunkt. Nu börjar jag längta lite efter Limpan och är inte lika sugen på att köpa gravidkläder längre. Nu ser jag mer framåt. Längtar efter att få ta på mig löpartajts och ge mig ut i skogen med bra musik i lurarna. Få tillbaka min kropp igen och förhoppningsvis lite mer energi också.

Bara 46 dagar kvar nu. Eller om det blir som med Svante – 27 dagar. Jag har iaf börjat packa BB-väskan så smått och plockat fram kläderna i stl 50. Insåg att vi inte har många plagg alls och att jag gärna vill köpa nåt nytt till Limpan, men just nu har vi inte råd. Jag måste avvakta tills jag kan ta ut lön, för första gången i år dessutom! Äntligen! 

Nådde en annan vändpunkt härom dagen. Sista gången jag försöker klippa tånaglarna i denna graviditeten. Jag måste boka pedikyr! Det får bli min födelsedagspresent. Det och lite hårfärg.

Skulle verkligen behöva få ut den där lönen nu… Det är rätt mycket som vore bra att kunna köpa o fixa nu medan tid finns. Vi behöver verkligen fler tallrikar & skålar till Svante, har bara en i eko bambu och det är helt klart den bästa. 

Jag behöver amningsinlägg, tänkte testa i eko bomull. Nån som provat? Och amnings-BH måste jag ha minst en ny. Och några kläder som funkar att amma i – sålde allt sånt förra sommaren, för jag gillade inte de modellerna. Vill dessutom ha lite ombyte så jag kan få känna mig lite fräsch, hoppas kunna prioritera mig själv bättre denna gång även om det känns typ omöjligt med två barn. Ambitionen är iaf att duscha varannan dag (höga och glamourösa krav!).

En ny bärsjal vill jag också ha. Den dyra ekologiska vi köpte till Svante var för tjock och varm och svårknuten så den sålde vi. Har en tunn jag ärvt av min bror, men tänker att två vore bra så man kan tvätta en. Antar att jag kommer använda den mycket mer med Limpan för att ha en chans att få ihop tillvaron. Vågar knappt tänka på logistiken när jag ska va ensam med två småbarn dock, det ger mig smärre panik. 

Babyvakt önskar jag också mig. Har aldrig haft nån. Nån som har nåt tips? Har läst lite om Nabby som kopplas till mobilen, den har lägst strålning men är dyr och jag är skeptisk till räckvidden med bluetooth.

Känner mig både seeeeeg och otålig idag. Vill få saker gjorda och sen hoppa fram ett par veckor tills jag får lite sällskap här hemma (min familj ska hälsa på). 

Nä, nu måste jag vila en stund så jag pallar att cykla till föris.

Kram!

Annonser

2 reaktioner på ”46 dagar kvar

  1. Jag hade amningsinlägg i både eko bomull och ull, båda var toppen! Ull var framför allt bra på vintern. 👍

    Jag har en grå bärsjalen i trikå, kanske Sino sling (? inte helt säker på märke just nu). Jättefint skick. Om du vill ha den så kan du få den mot porto, för att jag har haft så mycket glädje av din blogg. 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s