Jävla bilirubin!

På väg hem från sjukhuset, bara överleva projektet att passa en tid fem mil hemifrån med två små barn och sedan underhålla en tvååring på ett sjukhus och få i alla mat är värt ett pris av nåt slag.

Vi hade återbesök för lite rutinkontroll samt ny lyssning på Beppes hjärta. Det svaga blåsljudet fanns kvar men var ofarligt enligt hjärtläkaren, det känns tryggt att tre läkare nu lyssnat och kommit fram till samma sak. Däremot börjar Beppe bli gul, bilicheck visade visserligen på ett lågriskvärde så de tog inget blodprov, men vi måste dit igen på torsdag för ny koll.

Jävla bilirubin! Det ställde verkligen till allting den första tiden med Svante, hans gulsot var så långdragen så vi typ slog rekord i antal soltimmar på BB. Inget rekord man vill ha! Är skiträdd att det ska bli samma veva med Beppe, fast på ett större BB som är helt opersonligt och inte alls lika tryggt och bekvämt att vara på som förälder. 

Nu blir det strikt amning var tredje timme. Nåt som redan tangerats då vi inte ens kan hinna hem i tid. Men vad ska man göra, vi måste alla äta och gå på toa etc. Amningen gör mig väldigt pressad, för det gör så satans ont! Och det är knappast lättare att slappna av när man har press att det måste funka nu eftersom det är bästa botet mot gulsot. 

Det här med att fylla kylskåpet och gå ut med hunden får vi inte ihop just nu. M kan inte lämna mig själv med två barn nu, jag klarar inte det. Så jag har SMSat mamma att de gärna får hälsa på nu för vi behöver hjälp. Men de har ju 40 mil att åka.

Och ovanpå detta ett sjuhelvetes hormonsvall. Men jag kunde bajsa imorse för första gången på fyra dygn, man får va glad för det som funkar! 

Annonser

3 reaktioner på ”Jävla bilirubin!

    • Tack! (Och tack för festtider, jag kan tyvärr inte svara på den kommentaren i appen av nån anledning) Tålamod och profylax ska väl ta mig igenom den första jobbiga amningen. Hoppas verkligen att vikten är bra imorgon (den var rätt bra efter tre dygn, bara -1,5 hg), vore skönt att få ett kvitto på om det funkar! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s