Sjukt nervös – men det gick bra!

På väg till sjukhuset, snart får vi får dom. Så känns det iaf. Jag har ammat och ammat och Beppe är inte slö iaf. Men visst är han gul. Jag räknar med att bilirubin har stigit men hoppas innerligt att det inte är så högt att han måste sola.

Mina föräldrar kom igår kväll, på min inrådan, så de passar Svante och går ut med hunden. Det underlättar, speciellt efter den här natten då vi knappt fått sova alls och försov oss. Vaknade 25 min innan vi behövde åka(!)

Oavsett besked idag så är jag glad att M är med mig idag, även inne hos läkaren, så vi kan tackla allt tillsammans. Han är mitt allra största stöd i allting, och jag hans, och det blir extra tydligt nu.

Håll tummarna för att vi får åka hem tillsammans idag!

————

Det gick bättre än jag hoppats, lättnaden är enorm! Bilirubin hade stigit så de tog ett blodprov (vilket gick lätt tack o lov). Provsvar fick vi på tio minuter för de hade en maskin sköterskorna kunde använda till analysen, vi trodde de skulle behöva skicka till lab och behöva vänta nån timme på svar (för så var det på lilla sjukhuset med Svante). Men glädjande nog var värdet rätt långt under solgränsen så vi fick åka hem igen. Dock ska vi tillbaka på lördag för ny koll, och då hoppas vi att värdet är lägre och inom lågrisk. Vikten var jättebra, +0,8 hg på två dygn, så skönt att få ett kvitto på att amningen funkar även om det gör ont.

Annonser

6 reaktioner på ”Sjukt nervös – men det gick bra!

    • Tack för tips o stöd! Ja, jag hoppas det vänder, känns hoppfullt. Köpte Purelan igår, kanske kan lindra lite. Bärsjalen är toppen, så mjuk och smidig att knyta! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s