Äntligen hemma?

Väl hemma 20.30 ikväll möttes vi av att en lastbil hade kört sönder vår uppfart inkl em gammal brunn. Tack för den liksom! Barnvänligt och väldoftande är det sannerligen nu…

Vi körde åtta mil omväg hemåt ikväll för att hyra en pump på BB, skönt att ha den nu då jag vill få upp produktionen igen samt veta hur mycket Beppe får i sig i helgen. Vill inte ge endast ersättning och riskera att magen pajar pga det, pallar inte ett barn med magknip eller förstoppning – det är nog för både bebis och föräldrar nu! Dock saknade pumpen instruktion vilket var lite stressande då det verkligen var brådis att ge mat, men vi fick ihop den till slut. 

Mitt i stressen så tjongade Svante en iPad i huvudet på sin lillebror, han förstod ju inte vad han gjorde såklart, men det brast för mig. Där tog all min motståndskraft slut. Svante undrade nog varför både mamma och lillebror skrek och grinade högljutt, stackaren. Men vi pussade godnatt i lugnare sinnesstämning och han somnade rätt snabbt.

Nu är Beppe mätt på lite av varje och verkar rätt pigg & nöjd, en enorm lättnad då han började bli slö på em. 

Jag ska pumpa klart strax så det finns lite mat redo, sen ska jag försöka få till lite amning vid nästa måltid. Men orkar bi inte kämpa med det i natt så får vi ta det imorgon. Jag måste vara lite snäll mot mig själv efter den här dagen (veckan), så vatten och medicin först och sen får det bli det som funkar bäst för stunden.
Nu kan den här jävla fredagen ta slut och ersättas av en vänligare lördag, snälla!

PS. Hunden lever, de hittade inget konkret trots röntgen mm. 2400kr men inget tydligare besked än att det ev är diskbråck. Väldigt märkligt. 

3 reaktioner på ”Äntligen hemma?

 1. Oj så tufft ni har det 😔 skönt att det gick bra med hunden..vad var det? Stor kram till dig!! Känns som du (ni) har mer än nog nu. ❤️🌸

  • Hunden har ev diskbråck, bättre det än hjärnblödning iaf.
   Beppe mår bra men jag har fått tillbaka amningsångesten då det redan gör ont igen, trots att jag verkligen gör allt jag kan för att han ska få rätt tag, börjar bli matt.

   • Hoppas vovven får bra hjälp och snart är på benen igen 🐶💕
    Det låter jobbigt med amningsångest :/ Har du kontakt med Amningshjälpen och deras hjälpmammor? Läs på amningshjalpen.se hur du får kontakt. Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s