Denna dag en sjukhusfars

Idag var ju dagen jag hade ett delmål, vi skulle alla må lite bättre och jag skulle känna för att klä på mig nåt anständigt och kanske borsta håret. Istället sitter jag nu och ammar i en sjukhusfoajé iklädd lortigt linne och en bätsjal, frisyren är samma tofs jag satte upp för tre dagar sedan och jag har inte ens borstat tänderna idag.

Svante är akut levererad till sin faster som tack o lov var ledig idag, hon fick honom lagom till att han mååååste äta och sova, den lugnaste stunden på dagen alltså – not.

M sitter å sin sida i bilen med en väldigt dålig hund på väg till akuttid hos veterinär 8 mil bort. Ingen av de fem närmre klinikerna hade några tider. Hunden ramlade ihop på morgonpromenaden, har noll balans och går skänkelvikning tills han stupar. Vi är rädda för hjärnblödning. Osäker på om vi har någon hund ikväll…

Själv skulle jag bara till BVC idag och kolla så Beppe gått upp i vikt då han minskat 30 gram på några dagar. Har ammat med napp och tyckte det gått bra sista dygnet. Men icke. Han hade gått ner 1 hg på tre dagar! Så de skickade mig till barnmottagningen direkt för säkerhets skull.

——–

Nu är jag på mottagningen sedan två timmar. Beppe verkar frisk men fick inte i sig en droppe när jag ammade med napp, vi vägde före o efter. Vilken ångest! Här har jag trott att allt var okej även om det krånglat med nappen, så har det som var min lättnad och smärtlindring gjort honom utan mat. Känns ju riktigt uselt. Men självklart kan jag inte skuldbelägga mig själv för detta, hur skulle jag kunnat veta. 

Så nu hoppas jag att brösten läkt klart och att Beppe kan amma vanligt och få upp produktionen igen. Så jäkla dumt allt blev!

6 reaktioner på ”Denna dag en sjukhusfars

    • Ja jäklar vad vi behöver en Poppins! ☺️ Hunden överlever ett tag till, och nu har vi just varit i grannstaden och hyrt en pump. Beppe är väldigt trött så både matbrist & värme börjar väl ta ut sin rätt. Men nu jäklar måste vi vända detta! Pallar inte att vara orolig för alla, tror dessutom att M är mycket mer stressad än mig över Beppe stackarn. Kram ❤️

    • Tack snälla! Det slutade inte där heller. Väl hemma så hade någon kört sönder vår uppfart inkl en gammal brunn. Sen insåg vi att vi hyrt en pump utan instruktion vilket skapade extra stress och mitt under monteringen tjongade storebror en iPad rakt i huvudet på lillebror 😨 jag skrek rakt ut, då tog all min motståndskraft slut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s