1 månad

Idag är vår älskade lilla Beppe 1 hel månad! En intensiv månad, första halvan var väldigt jobbig och varje dag var lång medan andra halvan passerade i hundra knyck.

Han är världens snällaste bebis, lugn och cool och blir sällan så ledsen så han skriker. Men nån gång varje dag, oftast på kvällen, får han ett panikutbrott som varar i några sekunder. Blixt från klar himmel, han kanske drömmer, låter hjärtskärande men går över fort när man tröstar.

Ljud störs han inte av, är väl van redan från magen då han ständigt hörde musik, storebror och hund. Sover sig igenom det mesta dagtid, tyvärr på bekostnad av sina föräldrars nattsömn. Inatt åt han vid 02 och jag tror vi slocknade först efter 05, så imorse var jag inte så pigg. Det är den största skillnaden med barn nummer två – det finns ingen tid att ta igen sig på. Kan bli slitigt om nätterna inte blir bättre snart.

Äter gör han var tredje till fjärde timme, maten kan dock ta lite tid eftersom jag ammar först och ger på flaska efteråt om han inte blivit så mätt så han somnat. Han får själv visa när han är hungrig och det funkar bra,

Vi är galet kära i lillebror, han är helt ljuvlig och vi kan inte riktigt fatta att vi fått två friska och så fina ungar! Även Svante verkar kär! Jag försöker njuta av nuet även om det är påfrestande såhär i början, men samtidigt kan jag knappt bärga mig inför framtiden. Är så nyfiken på vem Beppe är och hur bröderna kommer växa tillsammans.

Annonser

4 reaktioner på ”1 månad

  1. Så fin han är lillebror💙 Storebror ser stolt ut😊
    Hoppas du inte tar illa upp nu men jag skulle ”blurra” delar av kortet, finns så mycket konstigt folk och du vill inte att ett naket kort hamnar fel på nätet:(

    • Tack! 😊 Jo jag vet, brukar inte visa nakenbilder men tänkte att nån måtta får det väl vara, det är ett spädbarn. Vet inte hur jag ska ställa mig i frågan, vilken taktik som är vettigast, vill heller inte bidra till nakenpaniken som råder – kroppar är ju det mest naturliga som finns och det är så synd att vi ens ska behöva tänka på barn på detta viset. Men tack för omtanken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s