Mycket vill ha mer

Efter vår jobbiga start så var jag först bara otroligt lättad och tacksam över att kunna amma överhuvudtaget. Ångesten släppte, Beppe gick upp i vikt (drygt ett kilo första månaden!) och jag fixade första veckan hemma själv riktigt bra. Frid och fröjd alltså. 

Men ändå är jag inte helt tillfreds. Det började krypa på mig igår, och idag känner jag mig låg. Kanske mest för att jag är trött och har ont i magen – precis som mensvärk(!), men det som triggar är amningen. Återigen. Det verkar som om mjölken minskat i mängd under helgen, trots att jag ammar alla mål (och ger flaska efteråt typ fyra gånger per dygn). Brösten har slutat läcka och Beppe klunkar en stund men snuttar sen bara. Undrar varför det blivit så?! Jag vill ju så gärna att det ska funka. Ringer nog till BVC imorgon och rådfrågar. 

Någon som haft samma problem, att amningen plötsligt försämras?

2 reaktioner på ”Mycket vill ha mer

  1. Jag tyckte att det kunde bli så tillfälligt, bland annat när min son blev sjuk och inte orkade äta. Råd de gav då var ta det lugnt, amma ofta, drick och ät. Tror att hud mot hud kan stimulera också. Ring bvc, de kan säkert tipsa mera! Kram Julia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s