3 månader

I söndags blev Beppe 3 månader, det känns bra att han växer och blir äldre, mer stabil och större gensvar. Gulliga unge! (Om än något hoptryckt på bilden…)

Sedan några veckor helammar jag(!) och han vägrar ta flaska nu, haha! Det trodde jag inte för två månader sedan… dock vill jag ju ha möjligheten att ge på flaska för att få större frihet själv, men det kommer väl tillbaka när han blir lite större.

Beppe sover bra, oftast 5-6 timmar i sträck i sin säng på natten, efter att ha snuttat sig till sömns i soffan, och sen bredvid mig med några matpauser till morgonen. Tacksam för varje okej natt, eftersom storebror ser till att ingen tar sovmorgon. Dagtid sover han bra på promenad i vagnen eller sele.

Eftersom han är lillebror och jag är tryggare i min roll så får Beppe följa med överallt. Det är nästan som semester att åka och handla själv med honom, smidigast är att ha sitter i bärselen och jag kör kundvagn, det är sånt meck att ta med barnvagnen varje liten tur till affären. Senaste veckorna har han tex varit med på möte på universitetet, biblioteket, färgaffären och på scen när jag var konferencier på en kvällsgrej. Sånt som kändes mycket läskigare med första barnet.

Hade tänkt att lillebror skulle ta napp, men han visar noll intresse, så risk att han tar till tummen som storebror. Men det ska väl lösa sig det med. 

Dagens besök på BVC gick strålande, trots vaccinationer. Beppe väger nästan 7,6 kg och är 65,5 cm lång, känns fint att vikten la sig bra längs kurvan speciellt nu när jag helammar och att längden kom ikapp (+5 cm på en månad!) och mer därtill. Pratade även om hur man hanterar en påfrestande 2-åring på BVC, men mer om det en annan dag.

Nu myser vi i soffan en stund innan vi ska promenera till föris. Hoppas lillebror slipper skyhög feber efter vaccineringen, är trött på det efter att storebror haft 39,5 denna vecka…

Tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s