Scener ur ett vardagsliv

På väg hem från föris. Liten somnar inte, måste åka vagn ett tag till. Stor vill prompt gå, hunden måste bajsa. Funkar tills stor rymmer åt ett håll o hund drar åt ett annat. Liten blir ledsen så fort vagnen är stilla. Stor tvingas åka vagn. Jag, som promenerat i 1,5 h, kissar på mig pga brottningsmatchen. Går vidare. Lugnt i två min. Då vill hunden hem. In med hunden, då står vagnen still och liten blir ledsen. Går vidare. Liten somnar till slut, så vi går in, han vaknar. Jag upptäcker att jag visst lagt två After eight i jackfickan, det är en enda klump av mobil, choklad, mynt, nycklar, mint & headset. Stor vill ha iPad o fika, liten får sitta i sjalen i hopp om sömn. Jag går runt o vaggar samtidigt som jag försöker tvätta rent tekniken igen. När det nästan är rent igen tittar jag på stor, som har spillt mjölk över hela sig – och paddan. Liten vägrar somna. Hunden går mig på fötterna (och nerverna). Ridå. 

Idag rullade Beppe från rygg till mage för första gången, så det blir ju inte lugnare framöver…

Tur att de är så gulliga! 

2 reaktioner på ”Scener ur ett vardagsliv

  1. Hej. Jag hade på Tv:n härom kvällen och tittade med ett halvt öga samtidigt som jag jagade sonen. Det var något med namn, yrken och geografisk position i landet. Bitarna föll liksom på plats och jag mindes att du i våras hintade om ett kommande reportage om er bostad. Wow, vilket hem ni har! Så modiga ni är som tagit er an ett sånt hus och gjort det till ert eget hem men samtidigt bevarat dess ursprung. Jag gillar er stil och kreativitet. Det var väldigt roligt men också lite märkligt att få se dig och din familj i verkligheten efter att ha följt bloggen i flera år. Samtidigt kände jag mig som någon som tjuvtittade in hos er. Jag kan tänka mig att ni fått mycket fin respons på programmet. Kram

    • Hej Susanna, kul att du räknade ut att det var jag. Har aldrig tänkt att vi är modiga, det har alltid varit självklart att jag skulle ta mig an ett husprojekt. Förstår att det var knäppt att se vem som ligger bakom bloggen, vi visar ju bara en begränsad vinkel av våra liv här i IVF-bloggvärlden.

      Vi har fått överväldigade mycket respons. 200 nya följare på Insta. Främlingar som kommer fram på stan. Släktingar i USA till de som grundade kapellet som mailat, etc. Väldigt häftigt!
      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s