Ett helt halvår!

Har tänkt skriva nåt om att Beppe blev 5 mån men hann aldrig dit, och idag är han 6 mån. Ett helt halvår! Vilket gör att storebror är prick 2,5 år idag! Älskade ungar! ❤

Världens snällaste bebis har två tänder (sedan över en månad tillbaka) och två framtänder som borde spricka igenom när som helst nu. Hoppas att det är anledningen till att han vaknar och vill äta två eller ibland fyra gånger varje natt. 

Han älskar att bli buren i sjalen, jag har börjat med vävd sjal nu och älskar när jag får till ett bra knyt! Han sover bara i sjal/sele eller i famnen nu, kommer inte till ro i vagnen (som jag typ bara använder 3 ggr/v när jag hämtar på föris). Han är sprallig och vill verkligen krypa, så han sätter fötterna i golvet och lyfter upp rumpa och knän och mosar sig fram på tandköttet, haha!

Jag helammar fortfarande, det går ju så himla smidigt! Det trodde jag verkligen inte i början. Det är så intensivt med två barn så det här med mat har vi liksom inte hunnit med än, haha. Bara lite provsmak på fingret, men imorse fick Beppe äta lite gröt iaf. Börjar bli dags för sånt nu för om en vecka(!!!) börjar jag plugga på halvtid. Shit! Men det är på distans så jag kan anpassa plugget efter amning mm. M har dessutom glömt förvarna sin chef om att han ska va ledig 2-3 dagar/v nu. Ja, ni hör ju vilken ordning vi har på tillvaron. Vi bara flyter med och släcker bränder. Fullt upp att bara hålla disken och tvätten stången! Och att elda för att ha varmare än 17 grader.

Julen var fin trots att hela familjen hade influensa. Vi har nyss återhämtat oss, fast M mår fortfarande sisådär. 

En kort rapport, alltid nåt, nu måste jag sjala upp och försöka få lite gjort!

Kram och god fortsättning! 🌟

5 reaktioner på ”Ett helt halvår!

  1. Kul med en liten rapport om hur ni har det. Redan ett halvår, oj så tiden går! Känner igen det där med att man har tänkt skriva ett visst datum och sen går det flera veckor till.

      • Ja jag började jobba deltid i november och det har verkligen blivit ett lyft för mig mentalt att komma hemifrån och vara något annat än mamma ett par dar i veckan. Har du några planer kring jobb?

      • Förstår det! Jag mår heller inte bra av att va hemma hela tiden, hade vi bott i stan så hade det kanske känts bättre, men nu är jag så isolerad. Tyvärr är min bransch i katastrofläge just nu så jag har inte mycket att frilansa åt, älskar mitt jobb men inte villkoren så jag måste plugga vidare. Har just börjat halvtid distans läsa projektledning, dels för det är bra att ha men mest för att få göra nåt! Har ju varit hemma över ett år nu pga sjukskriven under graviditeten, så det kryper i kroppen nu!

      • Bra att du söker andra vägar. Jag tänker att det är viktigt att göra något för sig själv, oavsett om det handlar om jobb eller nöjen. En paus från mammarollen. Hoppas det leder till något bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s